Thursday, March 17, 2011

bosan .boring



nie rupa orang tiada kerja . . kebosanan berada di rumah . .
kegilaan melanda HAHA ~
act ada gambar lagi mereng nak upload . . tapi de masalah teknikal plak . .
SORRY morry (:

khamis ,jumaat ,sabtu ,ahad . . homework banyak lagi tak siap . .
tade mood weh -_- '! rasa macam nak meniru pown ada jugak *hobi . .
mane lah mood nie pergi ?? dicari cari masih tak jumpe . . ada sesape boleh kasi saya mood .pleasee ?
whatever ~~

next topic . . .
pengajiam am aku gagal failed ! woahhhh . .
aku kene repeat form6 . . OMGod . .
ouhhhh noooo !cuak ,takot ,blur ,tension siodd . .
naseb baek to hanya mimpi aku di siang hari . .to lah ,tidur siang tak engat dunia HAHA ~
sumpah ! cuak kawkaw lah . . takot mimpi to bebetol ouhh . .
mesti abah mama sedih ):
tape tape .de masa lagi nak berubah . . *berubah kea ? :P



terkenyit + termuncung . .
sesaje sesuke HEHE ~~






4 comments:

cikdayaconan said...

too larh . tdo saje keje kau yunk . huhu .
btw , u still comey . :)
sayang kau nad !

kAmAliA--> said...

nad xde keje!hehe . . .comel2 (:

nadiah jahari said...

alaa daya . . kamu lagi comel lah yunk (: for ur info ,tydo to part time aku lah . . haha !

nadiah jahari said...

yelaa kamalia de keje . . kamalia cantik manis . . pffft (:

Post a Comment