Thursday, May 26, 2011

Fenomena NUR KASIH ,OMGGGOOOD !


Kejadian sebelum NUR KASIH The Movie on air .

BLACKOUT . .
Jusco Bukit Raja ,Klang BLACKOUT ! huhh . .apa dah jadi ? ? ? aku pun tak tahu . peliksssssssssssss .takkan lah Jusco tak bayar bil elektrik kut . haisshh . .pelik bin ajaib ! kelihatan pengunjung beramai ramai mencari tempat yang terang bagi mengelakkan sebarang kejadian yang berlaku . .security pulak ,berlari lari tak tentu hala seperti ada hal kecemasan . .aku tak dapat bayangkan pengunjung yang berada di dalam panggung ,yang tengah syiooooook tangkap cintaaaaannn . awwww ! tetiba BLACKOUT ,menjerit jerit kut di dalam bilik tu .



SESAT . .
Hampir setengah jam menunggu ,akhirnya kami decide untuk bersiar siar di sekitar Shah Alam .emm ,disebabkan kami buta maps ,kami sesat di sekitar Shah Alam .risauuuuu sesangat ! sterpusing pusing kami cari jalan menuju TASIK KURA KURA .apakah ? ? akhirnya kami sampai di tasik tersebut ,TASIK SHAH ALAM sebenarnya .nak masuk parking pun terpaksa berebut rebut .maaf ! first come ,first serve .dalam pukul5.30 ,kami pulang ke Juso Bukit Raja untuk meneruskan misi kami yang tergendala ,NUR KASIH .sesat ,sesat ,sesat dannnnn terussss sesat .tol yang sama kami laluuuu ,6 kali kut ,sebabnya tak jumpa u-turn .memng BUTA peta !

ON AIR . .
Tiket NUR KASIH the Movie ,pukul 7 on air .YESSSSSSSSSSSSSSS ! akhirnyaaaaaaaaaaaaaa .



Bengkak mata akibat digigit Nur Amina ,Adam ,Aidil .
TERIMA KASIH !

4 comments:

eddy said...

bestnye jalan2...hurmp......

nadiah jahari said...

HAHA sangat best (:

cikdayaconan said...

elok selepas beli domo saya kan ?
hahaha :)
sweet memory . <3

nadiah jahari said...

eh .lepas beli domo dea ,terus blackout okay ? HAHA .

Post a Comment