Saturday, May 7, 2011

REUNOIN PART 1

assalamulaikum .

jumaat ,pukul3.30 petang .

jejak kasih bersama rakan seperjuangan ketika menuntut di STARP *walaweeeeyh !
rasanya dah setahun kami tak berjumpa .
macam macam cerita kami kongsi bersama .
masing masing dah happy dengan kehidupan mereka sekarang nie .
cakap banyak pun tak guna ,nie lah gambar gambar kawan aku yg cantik moleeeek tu (:


jelas terpancar kerinduan antara satu sama lain .hehe (:
disebabkan berukband macam siot ,tak dapat lah nak upload beribu ribu poseee yg kami buat.
SORRYYYYY !


lokasi : KFC aka rumah datuk saya

7 comments:

cikdayaconan said...

:(

nadiah jahari said...

alaa ,dayah jgn cmnie ?senyum sokmo deyh (:

cikdayaconan said...

renduu kod at dowang . .
bile tah ag pat jumpe . .

Nur Fazrina Hadi said...

huhu . aku nmpak korang time tu :)

nadiah jahari said...

haa ,asal kau tak tegur aku genit oi (:

siti fairuz johary said...

rindu . . nak lagi macam ni ;)

nadiah jahari said...

betul ,nti next sem kite buat lagi ae sayang (:

Post a Comment