Monday, June 27, 2011

how to forget your BENGONG's ex


assalamualaikum

mari - mari !disini saya memjual tips - tipssss untuk dilelong .jualan ini lain daripada yang lain .sebab - sebab saya jual tidak menggunakan wang ,tetapi minta balasan ( komen ) selepas anda membeli HAHA .Insya - Allah it will help you from remembering and thinking about that HANTU .

JANGAN pernah sesekali korang gatal - gatal nak berjumpa dengan your ex .buat ape lagi korang nak berjumpa ? ?nak pulangkan barang ,tengok wayang or makan - makan ? ? ?TAK PAYAH ,TAK PERLU !abaikan your ex ,dia adalah masa lalu kamu .

cantik ,berbakat ,menarik and pakej kamu as a women sangat lah lengkap ( bagi perempuan ).why you believe ,that you will never love anyone else as much as you love your ex .bila korang fikir sedemikian ,sampai kapan punnnn korang akan terangau - angau dan berada dalam dunia sendiri with your ex .pleaseeeee ,wake up .

you ,i sayang and cinta dekat u .i tak boleh lupekan u .bla blaaaa .JANGAN nak gatal mulut beritahu dorang yang korang masih sayang gileeeee dekat your ex .haaa ,memang korang gilooooo lah jawabnya .dont do that ,it wont help you dear <3

tetiba teringat pulak dekat datin HAHA ,abaikan ape yang aku ingat .one more things ,korang haruslah membuang segala barang - barang yang berkaitan dengan your ex .even ,korang sayang yang tahap melampau ,adussss buang jeaaa .bukan duit korang pun ,duit dia .peduli hapeeeee HAHA * gelak puaka .

JANGAN nak berpura - pura sangat lah yang korang still sweet couple of the year .itu semua hanya dalam mimpi ,realitinya korang dah berpisah berzaman - zaman .beritahu hal yang sebenar kepada kawan - kawan apabila ditanya .and korang tak perlu malu ,sepatutnya your ex yang malu sebab tak pernah menghargai apa yang ada dihadapan mata .

NO !checking your ex's blog or facebook .sebaik - baiknya korang remove ,tapi lebih baik blok HAHA .semakin korang stalker ,semakin sedih hati korang .mana tidaknya ,gambar - gambar your ex semuanya happy - happy belaka .kalau nasib tak menyebelahi korang ,korang akan ternampak " in relationship /engaged /married with kak limah pakai wilchaa .confirm makan dalam ,silap - silap terjun bangunan .

jangan sebab your ex tinggalkan korang ,korang pergi buka warung kopi kak bedah / pak abu .JANGAN !persetanka dia .jangan jadi orang yang ketandusan iman disebabkan memaki - hamun tak tentu arah diatas hal yang terjadi .mungkin ada hikmak disebalik semua itu ;)

bila korang dah putus ,hubungan korang dengan your ex adalah ZERO .JANGAN sibuk - sibuk nak tanya kawan korang ,pasal kesihatan your ex ,nak kirim salam ,nak tanya dia dengan sapeee sekarang .JANGAN LAHHH !and bila kawan - kawan korang cerita pasal your ex atau bertanya ,anda diharuskan memekakkan telinga atau say ,SORRY ,saya sudah tiada kaiatan dengan dia ;)

sooooo good * KFC .time to delete ,forget and format everything new .INSYA - ALLAH (:



7 comments:

Hafizah Ishak said...

wow good tips ! :)
First !

ehah helmi said...

true!!!

Ekin Razly said...

tapiiii..

HaFizaH aYu said...

ermmm...suka en3 nih nsib i single ag....hehee

nadiah jahari said...

hafizah .
terima kasih kerana menjadi yg pertama (:

ehah .
HEHE ;)

ekin .
tapi ape dear ? ;)

ayu .
single rocks :D

Fuhrer said...

ish..ini sembg pompuan2 jek yea.. err laki x bleh guna ke tips tu..?

nadiah jahari said...

fuhrer .
tips nie untuk sesiapa jea .awak pun bole ;)

Post a Comment