Thursday, October 27, 2011

Contest Best Photo of Me by Mayalisa

Assalamualaikum wbt .

Hai kanak - kanak ;) (bayangkan seorang cikgu berkata sedemikian rupa kepada pelajar Form6 ?)

Aku tak tahu angin mana yang meniup sehinggakan aku rajin sangat - sangat nak join contest / segmen .Usually aku tak macam ni tahu tak ?Takpe lah ,mungkin disebabkan ia menarik dan aku pun ter - jatuh cinta ,so I'M JOIN ;)


Haa ,inilah dia tuan tanah kedaung yang aku join contest dia tu .Awak - awak saya dah join ni .Ah ,gedik - gedik .


Ada bau laut tak ?Muahaha .Gmbar ni baru diambil semalam .Kebetulan plak ada contest yg memerlukan gmbar ,so ape lagi i bedal lah this picture (I ???) .

I LOVE YOU

Thats all kids .

Love ,Nadiah

5 comments:

fairuz johary said...

gambar cemana pon tak kesah kankan ? macam best . gambar kau comel :D

Nadiah Jahari said...

tak kisah pun .alaa .gmbar kau nanti lagi kelaaaas Awwww ;)

Lai Qma said...

gud luck :)

Lai Qma said...

nah..for u..hihi

http://pelangidinihari.blogspot.com/2011/10/thinkerbell.html

Nadiah Jahari said...

Thanks kak lai ,tag dekat kita ;)

Post a Comment