Thursday, November 10, 2011

Nurul Nadiah bertunang

Assalamualaikum.

Hai,tajuk bukan main gempak bukan ?




Jangan terkejut tiba - tiba dengar cerita aku bertunang sebelum STPM :D Berkemungkinan besar kut.Takde lah ,tak mungkin aku bertunang.Yela,calon pun taraaaak,ni kan pulak nak bertunang.Huhh dengan sapeeee ?(Tanda tanya banyak - banyak - banyak)

Actually bukan aku,tapi kak NURUL BADIAH yang bertunang.Cantik kan ?Mohhh lah kita sama - sama berkongsi kegembiraan beliau dengan melihat gambar ni.(kak,minta kebenaran meng - copy ;)

Kak Nurul's engagement day (:





Alhamdulillah (: Kak,i'm happy for you and i pray for your happiness (: Anyway,congratulations (:



With love,Nurul(Oucch,nak jugak mcm kakak kita dia atas;)

12 comments:

P U C A T said...

ouh..ye??
nak jenguk blog die sekejab,,
padahal saye tak kenal pon die.heee:)

Nurulbadiah Lai said...

thankssssssssssssssssssssssssssss syggggg...

love u so muchhh

nuruashia ♥ said...

awwwwwww...skenyeee tgk gmbr2 kak nurul kn ehehhe..

Nadiah Jahari said...

Pucat
Singgah dan berkenal - kenalan lah ea ;)

Kak Nurul
Most welcome kak.Love you more Muahaha ;) (unbelievable)

Nuruaisha
Yups cantik sangat ;)

Cik Tetra said...

cantiknye dieee.. :)

Nadiah Jahari said...

Cik Tetra.
Yups ,memang cantik.Kamu pun cantik jugak ;)

Cik Ceria said...

wah..dia sememangnya cantik..

Nadiah Jahari said...

Cik Ceria
Yups (:

budak penjara said...

tahniah juga

roziahojijie said...

wahh .. tajuk bukan main lg gempak kn ? btw , congrates kak nurul :)

Iffah Afeefah said...

comeinye la

mekap xtebal mne

Nadiah Jahari said...

Budak Penjara
Thaniah - tahniah ;)

Ojie
Hehe (:

Iffah
yups,cumel sangat (:

Post a Comment