Monday, December 26, 2011

3 Idiots

Assalamualaikum

Malas nak buat pendahuluan HAHA.Sorry-to-say by Kina.Kina Ohhhh Kina (:

3 Idiot !

Actually dorang ni takde lah idiot seperti tajuk filem tu.Memang tak idiotlah sebab dorang belajar dekat kolej kejuruteraan kut.Bukan idiot tetapi genius.Yeahh genius sangat-sangat-sangat okay?

Filem ni best sangat sebab tak over macam cerita Bollywood yang selalu aku tengok dekat tv.Persahabatan!Filem ni banyak mengisahkan pentingnya persahabatan walaupun sudah meninggalkan zaman persekolahan.Sangat-sangat-sangat aku suka (: Bibit-bibit cinta pun ada jugak between Idiot dengan doktar okayyy?

Stylo habis doktar ni berpakaian pengantin naik vespa pulokk HAHA.

Tajuk jea 3 Idiot tapi takde lah idiot mane pun dorang ni HAHA.

Sesiapa yang meminati filem Bollywood,aku rasa filem ni wajiblah korang tonton.Rasanya menonton dengan bestfriends lagi seronok kut (: Oh thanks Abang Omar sebab berkongsi filem best ni :P

# 3 Idiot Rabu ni tv3 okay? (:







4 comments:

omar said...

haha, terima kasih cik adik manis . cerita ini tak bosan tengok banyak kali kan dearr ;)

Nadiah Jahari said...

Sama-sama lah.Yup emmang tak bosan pun dear (:

♛ Dea Arematt ♛ said...

dh tgk lama dh.. cter ni memg best..:)

Nadiah Jahari said...

Hehe (:

Post a Comment