Friday, December 9, 2011

Goodbye


Assalamualaikum.


Memang sakit apabila melepaskan kau pergi di saat aku masih perlukan kamu.Namun tambah sakit lagi saat menahan kau pergi sedangkan aku tahu kau benar-benar ingin pergi.

Pergilah,aku percaya luka ini pasti sembuh suatu hari nanti.




14 comments:

umie naziera said...

nape sedih nie :(

Nadiah Jahari said...

Mood tidak stabil.Now okay dah ;)

-MuHaMMaD aNuaR- said...

u will okay nadiah.. :)

Nadiah Jahari said...

I hope soo. Thanks anuar ;)

-MuHaMMaD aNuaR- said...

orait :D

Nurul ain said...

putus cinta ke ni??? hidup happy2 je dear, takmoh la sedih2

Nadiah Jahari said...

Eh takde lah ain. Okay jea ;)

MIRA :) said...

heee awk pon be strong okay :')

Nadiah Jahari said...

Okayy!:)

nuruashia ♥ said...

sabar keyh. :)

Nur Fazrina Hadi said...

tak yah sedih-sedih , STPM tnggal minggu depan je HAHA (lari topik) :D smile always nadd .

Nadiah Jahari said...

Kak Nuru : Okay. Thanks kak ;)
Along : Sedih nak tinggalkan sekolah dah. Hahaha.

Nur Fazrina Hadi said...

HAHA memang lahh . nnti dah takde sekolah2 dah :( haishh rindu nk dgar Cikgu ahdah berceloteh .

Nadiah Jahari said...

Haha cikgu ahdah satu hal. nasi goreng nugett tu yg penting :D

Post a Comment