Tuesday, January 24, 2012

Kini Aku Bebas-Part3

Assalamualaikum.

It's quite a long time i've not been here.So sorry.Actually i didn't have any idea to share with you guys.Apehal tetiba cakap orang putih ni???

After a year,aku bertemu semula dengan kawan sekolah lama,Sekolah Menengah Tunku Abdul Rahman Putra!Oh yeahhhhhhh.I didn't expected that our gathering ni ramai pulak yang join.Yelaa ni pun our plan last minute.Ingatkan nak jumpa dekat Kuala Selangor yang semakin maju tu.But tetiba tukar tempat dan yang lain setujuuuu.Mid Valley here I come!Muahaha.

My siblings(Mdm Loh) and kawan semeja di dalam kelas.

Meja penuh buku-buku-buku-buku.It's time to buy using 
VOUCHER!

Dia sudah mula buat lawak!Oh noo.

Can you see my teeth?Nak kena sumbat braces tu!
HAHAHA.

Insya-Allah the next pictures will be upload soon.Tunggguuuu!


Pssst : Sahabat yang tidak jujur ibarat dapur yang berhampiran.Jikalau pun kami tidak terkena jelaganya sudah pasti akan terkena asapnya.




2 comments:

JH said...

Ohhh hooii. Macam ku kenal temapat ini =)

Nadiah Jahari said...

HAHA tempat kita terjumpa (:

Post a Comment