Saturday, January 28, 2012

Which One Is Better?

Assalamualaikum.


Hai bloggers?


Okay-okay-okay entry kali ni tak panjang meleret macam yang lepas Muahahaha.


Kali ni aku nak mintak pendapat kamu berkaitan pemakaian tudung yang semakin up-to-date dikala ini.Yang mana satu pilihan hati kamu untuk memakainya???



Shawl?

Gaya tudung yang ni paling-paling-paling up-to-date okay???Aku rasa perempuan diluar sana lebih memilih pemakaian tudung sebegini rupa.Lebih-lebih lagi,pelbagai gaya boleh kita gayakan asalkan keyakinan diri itu tinggi melangit.Plus banyak tutorial yang boleh kita belajar di laman Youtube as panduan bersama.


Tudung bawal?

Ala-ala-ala Dian Pelangi gituuu.Pemakaian tudung bawal sangat-sangat mudah dan sesuai untuk semua lapisan umur(ecehhh).Tidak kurang hebatnya.Pelbagai gaya boleh kita praktikkan dengan tudung ini.Kalau tak percaya,search lah dalam Youtube macam-macam style dapat kita pelajari.

Which one is pilihan hati kamu untuk memakainya????

Sorry!Takde duit nak upah model untuk mengayakan style tudung.So,terpaksa tampilkan diri untuk menjadi volunteer.

Pssst : Teach me.I will learn.







16 comments:

daya jamal said...

suke duaa-2 ! :)
tamak kut , hehe

umie naziera said...

dua2 pon bole..asalkan tutup aurat,semua okeyyy!!

omar said...

pakai yang biasa la makcik, nampak comel ;)

Nadiah Jahari said...

Daya : Hehehe sangat tamak.

Nadiah Jahari said...

Umie : Thanks awak (:

Nadiah Jahari said...

Omar : Hehehe mane ada tudung luar biasa pakcik oi.

JH said...

Tudung bawal ;)

Eiqa Lyka Vandetta said...

saya suka dua2. tp tudung bawal lagi senang dn menjimatkan masa :)

nuruashia ♥ said...

ehem3...akk ase yg first..sbb bru nmpk kelainan ^^

Nadiah Jahari said...

JH : Me too (:

Nadiah Jahari said...

Eiqa : Thats right dear.

Nadiah Jahari said...

Kak Nuru : Yup,ala-ala Hana Tajima gituuu (:

roziahojijie said...

bawal lah . sbb kaw nmpk comel ngn bawal :)

Nadiah Jahari said...

Ojie : Thanks (:

Nur Fazrina Hadi said...

bawal , sbb tudung mak aku bnyk . aku bantai sume HAHA

-MuHaMMaD aNuaR- said...

tak kesa nadiah
asalkan sempurna pentupannya :D

Post a Comment